Diensten

Residentieel en industrieel

Debrouwer Elektriciteit zorgt zowel voor residentiële als industriële elektriciteit installaties.

Wij verzorgen de volledige elektrische installatie van zowel kleine verbouwingen als volledige verkavelingsprojecten, van eenvoudige schakelingen tot complexe gebouwen automatisatie.
Bouwen of verbouwen ? Wij voorzien uw bouwproject van een elektrische installatie conform van de huidige wetgevingen (A.R.E.I.). De positie van de schakelaars, stopcontacten, e.t.c. … worden vooraf met de klant besproken.


Nieuwbouw en renovatie

Zowel voor uw nieuwbouw- als voor uw renovatieproject kan u bij Debrouwer Elektriciteit terecht. Wij zijn gespecialiseerd in elektriciteitswerken en kennen de vele kneepjes van het vak. Wij bij Debrouwer Elektriciteit vinden voor al uw problemen een geschikte oplossing. Alle werken worden met kwaliteitsvolle materialen uitgevoerd voor een duurzaam en veilig eindresultaat. Ook voor kleine of grote herstellingen kan u beroep doen op ons.

Interieur en exterieur

20200210_095107

Debrouwer Elektriciteit staat garant voor de juiste vormgeving zowel in interieur als exterieur rekening houdend met verschillende facetten. Waar dienen de stopcontacten best geplaatst te worden, hoeveel dienen er aanwezig te zijn, lichtberekeningen, juiste verlichting, waar is de beste positie voor de elektriciteitskast, enz. Dit alles binnen een voor u aanvaardbaar budget.

LED Verlichting

Rendement & duurzaamheid

Een combinatie van minder geld te besteden, verandering in wetgeving en de vraag naar duurzame technologie heeft ervoor gezorgd dat consumenten meer behoefte hebben aan verlichting met een zuinig energieverbruik. Sinds 1 september 2012 mogen er in de EU geen gloeilampen meer worden verkocht. Althans, de voorraden die de winkels nog hebben mochten nog worden verkocht tot vorig jaar. Daarnaast is de LED lamp natuurlijk vele malen energiezuiniger dan een gloeilamp. Dit is naast dat het goed is voor je eigen portemonnee, ook nog eens goed voor het milieu.

Onderhoud

Onder normale omstandigheden is een elektrische installatie niet zwaar onderhevig aan slijtage of kortsluitingen. Je hoeft dus zeker niet elk jaar een onderhoud van je elektrische installatie te laten doen. Maar moesten er zich problemen voordoen, aarzel dan niet en contacteer ons zeker tijdig.

DOMOTICA

Comfortabel, veilig en energiezuinig wonen: dat zijn in 3 notendoppen de voordelen van domotica. Een domotica installatie integreert alle technieken in huis in één systeem. Zo stem je je volledige woning in een handomdraai af op jouw wensen. Waar en wanneer je maar wil. Van de bekende alles aan/uit functie tot automatische zonwering en uw bad laten beginnen lopen vanaf u in de straat komt. Alles kan!

Heb je een vraag? Laat het ons weten